Gräddhyllans Blogg

Gräddhyllans Blogg

Gräddhyllan

Här hoppas jag att ni vill diskutera mat med mig och även komma med ideer och recept för att förnya www.graddhyllan.se

Mjukglass

Mat&receptPosted by Mats Högberg Thu, May 23, 2013 17:26:33
http://s.smartson.se/testa-arla-mjukglass


http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/971526_10151685854928223_1108996319_n.jpg


bakverk

Mat&receptPosted by Mats Högberg Sat, February 02, 2013 11:52:09

Detta är väl ett av dom godaste bakverken, en klassisk semla.

Testa Ost

Mat&receptPosted by Mats Högberg Thu, November 03, 2011 12:19:06
Bli testpilot för ost här http://smartsontestpilot.se/emborgskivadost/bli-testpilot/


Med Emborg skivad ost är det enkelt att skapa din favoritsmörgås. Tack vare de smarta mellanläggen fastnar inte ostskivorna i varandra. Dessutom kan man använda mellanlägget som smörgåspapper – perfekt om man ska på utflykt!

Med färdigskivad ost betalar du bara för det du äter och slipper kasta bort gamla ostrester. Omkring 20% av en blockost brukar hamna i soptunnan. Den återförslutningsbara förpackningen bidrar dessutom till längre hållbarhet.



Bong buljungtärningar

Mat&receptPosted by Mats Högberg Fri, September 09, 2011 12:16:07
Bli Testpilot på Bong buljongtärningar. Klicka på Bong så får du veta mera.

Titta även på denna video


Brunabönor.

Mat&receptPosted by Mats Högberg Sun, November 21, 2010 11:27:58
Håller på att koka brunabönor (mums). Så då är frågan ska det vara stekt korv eller stekt fläsk till?

Tarta Tartein

Mat&receptPosted by Mats Högberg Wed, November 03, 2010 23:22:35
Imorgon ska jag göra något som jag tycker är väldigt gott, en Tarta Tartein, för er som inte vet vad det är så är det en äpple kaka som tillagas upp och ned.



Bakdag

Mat&receptPosted by Mats Högberg Thu, October 28, 2010 13:49:06
Idag har det varit bakdag, och då jag inte hittat några spännande matbrödsrecept så vart det Formfranska, (dubbel sats). Dom blev smarriga och lyckade. Med dom jäste så vart det 2 Tigerkakor med alltid gott att ha till fikat. smiley









Matbröd

Mat&receptPosted by Mats Högberg Mon, October 11, 2010 22:38:51
Jag skulle vilja ha tips och recept på goda matbröd, då jag skulle vilja ha mera variation.
Det får gärna vara grovt då det ska vara nyttigare.
Så jag hoppas det kommer många bra tipps nu.

Next »